Voorbeelden van receptiehapjes:
Luxe mini-broodjes - € 5.4 / gast
Assortiment van kleine bio-broodjes met luxebeleg
5 verschillende broodjes gepresenteerd in buffetvorm
3 broodjes per persoon
Luxe beleg: tomaat/buffelmozarella met verse basilicum,
gerookte zalm met dille en citroen,
geitenkaasje met provencaalse kruiden,
kip met paprikasnippers,
brie met nootjes,...
Apertiefhapjes 1 - € 10 / gast
Soesje met hammousse
Amuse van ricotta, kruiden en zongedroogde tomaatjes
Paprika-wortelsoepje en mascarpone
Spiesje van scampi met een romige dragonsaus
Apertiefhapjes 2 - € 12 / gast
Soesje van gerookte forel, mascarpone en een kruidensausje
Amuse van brocollimousse en rivierkreeftjes
Pittig tomatensoepje met balletjes op een spiesje
Mini souvlaki met tzatziki
Aperitiefhapjes 3 - € 14 / gast
Spiesje Capri - mozarella, olijf en kerstomaatje Bruscetta met parma, rucolla en zongedroogd tomaatjes
Komkommersoepje met gerookte zalm
Mini souvlaki met tzatziki
Amuse van tiramissu of panna cotta met woudvruchten
Zoete amuses en nagerechten
Snoepersbuffet met 3 amuses van chocolademousse, pana cotta met woudvruchten en tiramissu - € 7.5
Snoepersbuffet met 4 amuses van chocolademousse, crème brulée, pana cotta met woudvruchten, tiramissu en aangevuld met een verse fruitsalade - € 9
Panna cotta met frambozen en pistachenootjes- € 6.5
Crème van passievruchten met crumble - € 6.5
Vanillemousse met Grand Marnier - € 6.5